Kaffe på jobbet

Alla kaffedrickare har sina önskemål och preferenser kring hur kaffet skall se ut, lukta och smaka. Ett välkänt faktum är att bönor av sorten ”Arabica” ger ett riktigt smakrikt och gott kaffe.

MJ Kaffeservice - Alla älskar gott kaffe!Vår expertis ger bästa smakupplevelsen


Utöver att vi själva älskar en god kopp kaffe så är vi experter på kaffe och bryggning av densamma. Vi arbetar målmedvetet med märken och leverantörer som erbjuder det bästa, vårt mål är att du som kund alltid skall få bästa möjliga smakupplevelsen och för dig rätt maskin.

I vårt arbete som oberoende leverantör så ingår det att vi väljer ut det som passar dig som kund bäst. Vi tittar exempelvis alltid på:

Vår höga service ger förtroende och därmed trygghet


Vi är oberoende, kompletta och mycket erfarna. Denna kombination ger oss de verktyg vi behöver för att kunna möta dina önskemål och behov.

Vi arbetar med ditt bästa för ögonen, vilket gör att du alltid träffar samma personal och genom en kontinuerlig kontakt så lär vi oss en hel del om er och kan därmed anpassa utrustning och annat för att ge er det bästa.

Vi svenskar älskar kaffe, Sverige är ett av världens mesta kaffekonsumenter, i snitt konsumerar vi hela 10 kilo rostat kaffe per invånare och år. Intresset för kaffe ser inte ut att avta, snarare tvärt om. Allmänhetens kunskap ökar allt mer, vilket vi tycker är roligt för med mer kunskap så blir det fler som kan värdesätta vårt arbete med att alltid erbjuda det bästa!

Kontakt utan köpkrav!

Jag ser fram emot en kontakt, vi tar ett förutsättningslöst samtal där du kan berätta mer om hur ert
nuvarande behov ser ut och vad ni önskar i framtiden.
Utifrån detta lovar jag att vi skall göra vårt bästa för att kontakten skall vara inledningen på ett nära
och långsiktigt samarbete.

Jonny Johansson, Vd

Telefon: 070-513 32 77     E-post: jonny@mjkaffeservice.se

Producerad av: Websolution

Fyll gärna i vårt kontaktformulär