Om oss

Syskonföretag

Det var en gång för länge sedan en bror och en syster som ville starta eget. Eftersom systern älskade att laga mat och brodern var den givne säljaren så kanske De skulle starta en restaurang? Men det blev ingen restaurang utan det blev en cateringfirma. De hittade sitt kök, de hittade sina blivande kunder och nu skulle de hitta ett namn. Varför inte ta sina initialer och sätta ihop dem?

Sagt och gjort… MJ Catering var fött! Detta var redan hösten 1995 och de hittade sitt kök i Tråvad strax utanför Vara. Företaget fick snabbt ett gott rykte i Vara och i närliggande kommuner. I oktober samma år anställde de sin första medarbetare.

Hösten 1997 flyttade företaget in till Vara tätort. Gästerna hade blivit många och ett större kök behövdes. Nu kunde företaget fortsätta utvecklas och växa. Företagets affärsidé var att på ett snabbt och enkelt sätt leverera lunch till företag i Vara kommun och dess närhet. Samt beställningar kvällstid och på helger. Företaget var också en stor leverantör av kaffeautomater, varu- och dryckesautomater med tillbehör.

Under 2003 delades företaget upp mellan syskonen. Jonny gick vidare med automatförsäljningen och har idag ett företag som heter MJ Kaffeservice.

MJ Kaffeservice är enmansföretaget med resurser för såväl små som större företag med hög kompetens och med fokus på service och kvalitet.

Jag ser fram emot en kontakt!

Jonny Johansson, Vd

E-post: jonny@mjkaffeservice.se
Telefon: 070-513 32 77

Kontakt utan köpkrav!

Jag ser fram emot en kontakt, vi tar ett förutsättningslöst samtal där du kan berätta mer om hur ert
nuvarande behov ser ut och vad ni önskar i framtiden.
Utifrån detta lovar jag att vi skall göra vårt bästa för att kontakten skall vara inledningen på ett nära
och långsiktigt samarbete.

Jonny Johansson, Vd

Telefon: 070-513 32 77     E-post: jonny@mjkaffeservice.se

Producerad av: Websolution

Fyll gärna i vårt kontaktformulär