Vatten på jobbet

MJ Kaffeservice - Vatten på jobbet!Bra dricksvatten i Sverige


Generellt sett och i ett internationellt perspektiv har vi bra kommunalt dricksvatten. Vi har gott om vatten och har inte varit tvungna att, som i många andra länder, använda förorenade sjöar, vattendrag och grundvatten till dricksvattenförsörjningen.

Smart med vatten på flaska?


Sedan i slutet av 80 talet har försäljningen av buteljerat vatten ökat under väldigt många år, detta trots att vi lever i ett land med bra vatten direkt ur kranen. Med hjälp av bubblor och olika smaker så tilltalar vatten på flaska många svenskar.

Vi är dock säkra på att den hållbara, långsiktiga lösningen är att vi tar tillvara på vårt kranvatten. Genom modern teknik och design erbjuder vi lösningar för just detta.

Sund ekonomi, frisk miljö


Bortsett från det uppenbart ohållbara med att hälla vatten i flaskor och transportera dem runt i riket så finns det andra vinster i att välja egen vattenutrustning genom oss. Rent ekonomiskt är det klart billigast att ta vatten ur kranen, vattnet finns redan levererat, tillsätts kyla, bubblor och smak via er egen utrustning så tar vattnet aldrig slut, ingen behöver bära stora tunga dunkar, läskbackar etc.

Kyla, bubblor, smak

Förutom att utrustningen renar vattnet så kyler den även till rätt temperatur. Det går att få kolsyrat vatten ur ena kranen och ”vanligt” kylt vatten ur den andra. Vi har även lösningar ifall ni önskar få vattnet smaksatt.

Möjligheterna är många, alla är de bättre för både plånbok och miljö än vad vatten på flaska någonsin kan vara.

Kontakt utan köpkrav!

Jag ser fram emot en kontakt, vi tar ett förutsättningslöst samtal där du kan berätta mer om hur ert
nuvarande behov ser ut och vad ni önskar i framtiden.
Utifrån detta lovar jag att vi skall göra vårt bästa för att kontakten skall vara inledningen på ett nära
och långsiktigt samarbete.

Jonny Johansson, Vd

Telefon: 070-513 32 77     E-post: jonny@mjkaffeservice.se

Producerad av: Websolution

Fyll gärna i vårt kontaktformulär